Tantra københavn tantra kursus for par


tantra københavn tantra kursus for par

Vi holder ugentligt workshops om tantra, kærlighed, parforhold, kropsbevidsthed, kommunikation, personlig udvikling, seksualitet og spirituel udvikling. Vi har ofte spændende internationale gæstelærere. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København. Kurser for par. Ethvert parforhold kræver opmærksomhed, pleje og udvikling. At tage på kursus sammen som par, er en god måde at afsætte nærværende tid Celestine Andersen er psykoterapeut, parterapeut og foredragsholder og indehaver af Edens Have, hvor hun til daglig arbejder som tantra terapeut og underviser. Så er et 'tantra kursus for par' lige noget for jer. På et tantrakursus for par i Livsglædecentret vil I lære at nå ind til hinanden på en måde, I aldrig før har oplevet. I vil føle jer som et helt nyt par, og jeres seksualitet vil blive kilden til den dybe tilfredsstillelse og kærlighed, som de fleste længes efter – men de færreste opnår.

Chatrollet massagepiger

De ældste teknikker menes at gå mere end år tilbage. Undervisning i energi imellem jer Andet niveau i undervisning i tantra til par er:

tantra københavn tantra kursus for par

Kurser for par. Ethvert parforhold kræver opmærksomhed, pleje og udvikling. At tage på kursus sammen som par, er en god måde at afsætte nærværende tid Celestine Andersen er psykoterapeut, parterapeut og foredragsholder og indehaver af Edens Have, hvor hun til daglig arbejder som tantra terapeut og underviser. 年10月6日 - Lær tantrasex og få en oplevelse med din partner som varer hele livet. Læs mere om hvordan undervisning i tantra til par kan give jer endnu mere glæde, intimitet og en levende seksualitet. Velkommen til tantra til par..


At få en indføring i tantra-verden: Ønsker at alle må få lov at opleve dette. Der er ingen seksuelle manifestationer på kurserne — det er hjemmearbejde. Blandt dé som igennem tiden har valgt individuel undervisning, har der været skuespillere, tantra københavn tantra kursus for par, politikere, mennesker i andre høje positioner, med kendte ansigter. Afhængig af logistik til og fra Samsø samt jeres øvrige planer tilrettelægges kost og logi så det passer i jeres program. Vi taler om hvordan det kvindelige og det mandelige er forskelligt gratis dating profil eskort pige hvordan man skal berøre en kvinde, og hvordan man skal berøre en mand Efter frokost er der introduktion i at massere en kvindekrop. Nu hvor lyset inden i mig er blevet tændt, føler jeg mig meget mere som kvinde. Gæsterne fortæller… Noget om tantra En tantramassørs bekendelser Fra pressen Arkiv. Lad os tale sammen. To book a massage call or send us an email at  info tantra-temple. Sanne Mikaela Bazlamit 30 års erfaring med tantra byder velkommen og fortæller om, hvad I vil opleve i løbet af weekenden, om de etiske regler og om tryghed under kurset. Få en oplevelse sammen med din partner, som varer resten af livet. Silent mind Circles   København S Tid: Vi tilbyder et nyt og mere dybdegående tantrisk forløb, et committed forløb, der løber over en sæson ad gangen, dvs. Her vil vi gå i dybde med tantramassagen og sikre at I har det hele med til at rtsætte på hjemmefronten. Weekenden vil med garanti ændre jeres parforhold, intimitet og sexliv. Det er muligt at betale i 3 rater. Når I kommer til den aftalte undervisning er der en samtale med massøren inden undervisningen går i tantra københavn tantra kursus for par.
4. dec: Til tantramassage - del 1

Gratis dansk fisse sex


I supplerer hinanden virkelig godt, fagligt og personligt. Blandt dé som igennem tiden har valgt individuel undervisning, har der været skuespillere, politikere, mennesker i andre høje positioner, med kendte ansigter.